Parcare mai scumpă de 8 ori - Focus Prima TV

Parcare mai scumpă de 8 ori

Noul an aduce o majorare a impozitelor pe apartamente si case in mai multe orase din tara. Timisoara a devenit orasul cu cele mai mari impozite pe cladirile unde se desfasoara activitati economice, fie ca apartine unor persoane fizice sau unor firme. În București spre exemplu… Taxa pentru locul de parcare a crescut de 8 ori față de anul trecut iar oamenii au aflat abia astăzi..la ghișeu.

În prima zi lucrătoare din noul an s-au format cozi la Taxe și Impozite.

Nu doar în sectorul 6, taxa de închirierea a unui loc de parcare a fost mărită. În zona A , tariful a crescut de la 84 de lei la…. 600 de lei pe an. În zona B prețul a crescut de la 66 de lei la 500 de lei anual. De la 55 de lei pe an , locuitorii zonei C vor plăti 400 de lei, iar cei din zona D 300 de lei față de 37 de lei.

Noul an aduce și o majorare a impozitelor pe apartamente și case. La Timișoara impozitul pe proprietate…este cel mai mare din țară.

Situatia este si mai grava in cazul proprietatilor in care se desfasoara activitati economice, fie ca vorbim de persoane fizice, fie de juridice.Impozitele sunt de 3 ori mai mari fata de anul trecut.

Timisoara devine astfel orașul din Romania cu cele mai mari impozite în care companiile sunt cel mai aspru taxate.

Specialistii spun că, în felul asta, este posibil ca investitorii să evite să mai deschidă afaceri în oraș.

Total
0
Shares
Total
0
Share