Parcarea în București, prețuri în funcție de aplicație - Focus Prima TV

Parcarea în București, prețuri în funcție de aplicație

În București prețul parcării diferă în funcție de ce aplicație folosești. Cu Am parcat, o oră în parcările primăriei costă între 2 lei 95 de bani și 10 lei 95. Cei care plătesc prin Parking Bucuresti dau cu cel puțin 45 de bani în minus. Ambele aplicații sunt promovate pe panourile municipalității. Fără specificarea diferenței de preț, însă.

Parcările publice pot fi plătite cu ajutorul tehnologiei – fie prin sms, fie prin aplicațiile mobile. Bucureștenii au la dispoziție două aplicații de plată a parcărilor municipale. În timp ce una este dezvoltată de către compania de parking și are prețul afișat, cealaltă este a unui operator privat și are tarife mai mari cu 45 de bani sau 95 de bani, potrivit Buletin de București.

Diferența de preț nu apare pe afișele primăriei, spre surpinderea cetățenilor. Oficialii primăriei promit să remedieze situația și să schimbe panourile existente.

Primăria Capitalei ia în calcul să schimbe regulamentul de parcare și să creeze o singură zonă care să includă toate parcările cu plată. În cazul în care hotărârea de consiliu local va fi aprobată, tariful va fi unic, de 5 lei pe oră.

Total
0
Shares
Total
0
Share