Partener de închiriat pentru Valentine's Day - Focus Prima TV

Partener de închiriat pentru Valentine’s Day

Chiar dacă mâine e ziua îndrăgostiților și încă nu aveți partener pentru această ocazie, nu vă impacientați! Mai aveți o șansă. Internetul este plin de anunțuri cu ”parteneri de închiriat ”, care își oferă serviciile pentru zile importante precum Valenintes Day sau Ziua femeii. Fie că e vorba despre o cină romantică, o ieșire la film sau o simplă plimbare, pentru suma corectă, nimeni nu rămâne fără partener, dacă asta își doreste.

Așa poate arata o întâlnire aranjată. Fie că e organizată de prieteni sau prin intermediul internetului, cei care la recurg la astfel de metode pot avea parte de multe surprize. Chiar și așa, tot mai multe persoane apelează la parteneri de ocazie. Fie că e din cauza pandemiei care a ținut oamenii departe sau din cauza comodității, se pare că tinerii în special, preferă să se avânte adesea în necunoscut. Și pentru că date importante cum ar fi Valentine”s Day sau Dragobetele bat la usă, numărul persoanelor care își oferă , compania contra cost….e în creștere.

Un astfel de anunț a strâns peste 200 de like-uri și peste 100 de comentarii savuroase

Pentru că cererea este mare, tânărul care își oferă compania contra cost… era deja ocupat de Valentines Day. Asa că nea propus o altă dată improtantă- 8 martie.

În legătură cu plata, aceasta se face dinaite, pentru a ne asigura că nu rămânem fără partener, spune tanarul dispus să ofere companie. Bonus, domnisoara primeste flori plătite de el.

Total
0
Shares
Total
0
Share