Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital - Focus Prima TV

Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital

Patru poliţişti de la trupele speciale din Gorj, acuzați că au bătut un suspect pe care îl escortau, au fost reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Victima, bătută cu pumnii și picioarele, a ajuns direct în sala de operație.

Patru polițiști de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Gorj au fost reținuți joi seară pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru tentativă de omor şi tortură, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cei patru polițiști au particpat cu câteva zile în urmă la prinderea unui suspect care lovise cu mașina un alt polițist și a fugit de la locul faptei.

„Se arată că deşi nu s-au confruntat cu o opoziţie a victimei, atât în autospeciala aparţinând MAI, cât şi în incinta sediului Poliţiei Oraşului Novaci, suspecţii au exercitat acte de violenţă asupra acesteia, în timp ce se afla încătuşată cu mâinile la spate, lovind-o cu intensitate deosebită cu pumnii, genunchii, picioarele încălţate cu ghete tip bocanc şi baston tip tomfă, atât în zone vitale, respectiv ficat, torace, splină, coaste, cât şi la nivelul braţelor şi spatelui, producându-i multiple fracturi şi rupturi ale organelor interne, leziunile traumatice produse necesitând pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei.

Total
0
Shares
Total
0
Share