Paul McCartney susține vaccinarea anti-Covid in UK – Focus Prima TV

Paul McCartney susține vaccinarea anti-Covid in UK

Paul McCartney, fost component al legendarei trupe The Beatles, şi-a arătat susţinerea pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 din Marea Britanie, promiţând că se va număra printre primele celebrităţi care vor fi imunizate, a relatat vineri cotidianul britanic The Sun, potrivit Reuters.

McCartney, în vârstă de 78 de ani, face parte din a treia serie eligibilă pentru vaccinarea anti-COVID-19 alături de alte persoane cu vârsta peste 75 de ani şi a spus că este de părere că vaccinurile oferă Marii Britanii o cale de ieşire din pesimismul declanşat de pandemia de COVID-19, potrivit The Sun.

”Vaccinurile ne vor ajuta să ieşim din situaţie”, a declarat McCartney într-un interviu pentru The Sun.

”Cred că vom ieşi la liman, sunt convins, iar vaccinul este o veste grozavă. Îl voi face de îndată ce-mi va veni rândul”, a mai spus muzicianul.

McCartney a mai declarat că este nerăbdător să revină pe scenă de îndată ce va fi posibil în contexul în care ediţia de anul acesta a Festivalului Glastonbury a fost anulată.

Originar din Liverpool, McCartney a compus şi a interpretat unele dintre cele mai populare melodii din istoria muzicii şi s-a aflat în fruntea revoluţiei culturale din anii ’60, care a zdruncinat, iar în unele cazuri a răsturnat, idei preconcepute ale societăţii.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share