Pe bârnă la 60 de ani! Nadia Comăneci este în formă maximă - Focus Prima TV

Pe bârnă la 60 de ani! Nadia Comăneci este în formă maximă

Nadia Comăneci este una dintre legendele gimnasticii la nivel mondial, sportiva originară din Onești intrând în istoria sportului odată cu performanța sa uluitoare de la Montreal, atunci când a obținut prima notă de 10 din gimnastică. Chiar anul acesta fosta sportivă a aniversat 45 de ani de la momentul iconic, petrecut la Jocurile Olimpice din Canada, în 1976, atunci când nici măcar tabelele de notare nu au putut să redea nota maximă pe care o primea, în premieră, un sportiv.

Pentru că unele lucruri nu se uită niciodată, gimnasta demonstrează că este în formă maximă și acum. Nadia Comăneci este acum protagonista unui scurt material video postat pe propriile conturi de pe rețelele Twitter și Instagram, în care face dovada că poate executa cu ușurință o piruetă pe bârnă chiar și acum, decenii după ce a părăsit competițiile, la aproape 60 de ani. Sportiva va împlini această vârstă pe data de 12 noiembrie.

În sala de sport în care revine periodic, Nadia Comăneci a executat perfect și fără ezitări mini-exercițiul, și a scris, în descrierea materialului video pe care l-a arătat publicului: „E ca mersul pe bicicletă… Lucruri pe care nu le uiți niciodată”.

Total
0
Shares
Total
0
Share