Pe litoral canicula se tratează cu bere, sucuri și înghețată - Focus Prima TV

Pe litoral canicula se tratează cu bere, sucuri și înghețată

Valul de căldură care a cuprins Dobrogea nu i-a speriat pe turiștii de pe Litoral, care nu au luat deloc în seamă
avertizările meteorologilor. În miezul zilei, când soarele ardea cel mai tare, plaja era astăzi plină. Barurile au fost, însă, pregătite să facă față tuturor cererilor de răcorire. Pentru că, pe litoral, canicula se trateaza cu multă bere rece, sucuri, înghețată și, normal, câte o baie în mare!

Nimeni n-a fugit de soare, ba din contra, plaja a fost plina. A fost o zi perfecta de vacanta, in ciuda caldurii insuportabile. Rece, inspumata, blonda sau bruna, berea este tentatia numarul unu a zilelor caniculare. Potrivit statisticilor, aceasta este bautura racoritoare preferata a romanilor atunci cand mercurul termometrelor sare de 30 de grade Celsius.

Barurile de pe plaje abia fac fata cererii iar vanzarile urca la cer in acelasi timp cu mercurul din termometre.

Pe plajele de fite, acolo unde preturile nu mai sunt tocmai pentru toate buzunarele, a fost la fel de aglomerat. Tinerii insa nu s-au mai uitat la bani. Important a fost sa se simta bine. Aici cocktailurile sunt la ordinea zilei.

Barmanii au fost cei mai solicitati zilele astea pe plajele. Pe plajele de fite, caldura nu se trateaza in mod traditional cu bere rece sau sucuri puse la gheata. Exista si oferte de lux moderat, pentru cei care vor doar sa faca impresie.

Se-anunta zile caniculare in continuare. Meteorologii spun ca valul de caldura va mai ramane deasupra Dobrogei cateva zile, lucru perfect pentru vacanta de vara petrecuta la mare.

Total
0
Shares
Total
0
Share