Pensionar arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore. Autorul dă vina pe victimă - Focus Prima TV

Pensionar arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore. Autorul dă vina pe victimă

Un pensionar din Alba a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 12 ani. Faptele s-a fi petrecut timp de cinci ani.

Bărbatul divorţat a fost arestat, iniţial, la Juddecătoria Aiud. Joi, 12 august, Tribunalul Alba a respins contestaţia şi a menţinut hotărârea de arestare pe o perioadă de 30 de zile.   Potrivit alba24.ro, M. Traian locuia în apropierea familiei fetiţei şi avea o relaţie de prietenie cu bunicii minorei.  

În timp, bătrânul a câştigat încrederea familiei şi prietenia fetiţei. Agresiunile sexuale ar fi început în urmă cu aproximativ cinci ani, pe când fetiţa avea vârsta de şapte ani. Bărbatul îi oferea minorei dulciuri, mâncare, îi cumpăra haine, sau chiar o ducea în mici excursii.  

Însă, când fetiţa se afla în casa bătrânului, acesta ar fi agresat-o sexual. Din actele de urmărire penală, există presupunerea că bărbatul ”o chema pe persoana vătămată la domiciliul său, sub pretextul oferirii de mâncare, după care se dezbrăca, se punea în pat, o dezbrăca şi pe minoră şi simula un raport sexual cu aceasta până la ejaculare”.  

Total
0
Shares
Total
0
Share