Pensiune din Vama Veche, cuprinsă de flăcări – Focus Prima TV

Pensiune din Vama Veche, cuprinsă de flăcări

O pensiune din Vama Veche, fără turişti în prezent, a fost joi seara cuprinsă de flăcări, incendiul extinzându-se la acest imobil după ce iniţial focul a izbucnit la o rulotă din apropiere.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul diverselor subunităţi.

“La această oră intervin patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SAJ, un echipaj de descarcerare şi o autospecială din cadrul Şantierului Naval Damen. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că focul ardea generalizat”, a transmis ISU la scurt timp de la izbucnirea incendiului.

Conform sursei citate, după ce pompierii au intervenit peste o jumătate de oră, incendiul a fost localizat, intervenindu-se momentan pentru lichidarea acestuia.

“Este vorba de o pensiune care era dată în funcţiune doar pe timpul sezonului estival, acum nu avea turişti. Din primele informaţii, nu sunt victime, proprietarii s-au autoevacuat. Ar fi vorba de distrugerea a aproximativ 280 metri pătraţi din acoperişul pensiunii”, a mai informat ISU. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share