Pensiuni goale de sărbători. Forfota de altădată, înlocuită de o tăcere apăsătoare. Teama de faliment a luat locul veseliei și pregătirilor. ”După un an de stat în balcon, oamenii vor să vină, dar restricțiile i-au descurajat.” – Focus Prima TV

Pensiuni goale de sărbători. Forfota de altădată, înlocuită de o tăcere apăsătoare. Teama de faliment a luat locul veseliei și pregătirilor. ”După un an de stat în balcon, oamenii vor să vină, dar restricțiile i-au descurajat.”

Primul Crăciun și Primul Revelion în pandemie găsesc goale pensiunile din stațiunile cu tradiție în petrecerile tradiționale din perioada de iarnă. Căutată pentru liniștea, aerul benefic și apele sărate, dar și pentru mesele îmbelșugate cu bucate tradiționale, stațiunea balneoclimaterică este pustie în această perioadă.  Forfota de altădată din Sărata Monteoru a fost înlocuită de o tăcere apăsătoare. În pensiuni, teama de faliment a luat locul veseliei și pregătirilor de altădată. Turiștii lipsesc, iar puținele rezervări care au fost făcute din timpul verii au fost anulate, arată Agro TV.

”Sărbătorile vor fi triste. Anul acesta, cu legislația în vigoare, practic noi, ca și  pensiune turistică, cu restaurant, nu avem clienți. Turiștii știu că nu pot petrece, nu se pot distra, nu au voie la un program prelungit. La ora 23.00 trebuie să închidem programul și să trimitem clienții în cameră. La mese distanțare fizică. Maximum șase persoane.

Total
0
Shares
Total
0
Share