Percheziții în Capitală după ce o clădire de patrimoniu a fost demolată, iar în loc a fost construit un bloc – Focus Prima TV

Percheziții în Capitală după ce o clădire de patrimoniu a fost demolată, iar în loc a fost construit un bloc

Anchetă de amploare în București, după ce o clădire de patrimoniu a fost demolată ilegal. Imobilul, aflat în centrul Capitalei, în apropiere de Secția 1 de Poliție, a fost pus la pământ acum doi ani, iar în locul lui a fost construit un bloc modern.

Polițiștii și procurorii fac percheziții la Poliția Locală a Capitalei, dar și la Oficiul de Cadastru al Sectorului 1 pentru a strânge probe.

Dosarul, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, privește săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării și executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului București, într-o zonă protejată construită.

Polițiștii vor pune în aplicare șase mandate de aducere emise pe numele bănuiților. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea aducerii la cunoștință a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și audierii acestora, pentru clarificarea situației de fapt.

Total
0
Shares
Total
0
Share