Persoană grav rănită pe pârtia de schi Voineasa. Victima, preluată de un echipaj SMURD cu elicopterul - Focus Prima TV

Persoană grav rănită pe pârtia de schi Voineasa. Victima, preluată de un echipaj SMURD cu elicopterul

Smurd

O persoană a fost grav rănită, fiind suspiciuni de fractură de coloană, duminică, pe domeniul schiabil Voineasa, victima fiind preluată de un elicopter pentru a fi transportată la o unitate medicală.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont România, echipele de salvatori din Voineasa intervin pentru acordarea primului ajutor şi transportul unei persoane care a fost grav rănită, fiind suspectă de fractură de coloană vertebrală.

La faţa locului a ajuns în sprijin un elicopter SMURD-IGAV pentru preluarea persoanei accidentate şi transportarea acesteia la spital.

„Salvamont România vă avertizează că, în aceasta perioadă, consistenţa zăpezii este diferită de-a lungul pârtiilor de schi, porţiunile îngheţate alternează cu cele cu zăpadă moale şi se pot produce foarte uşor accidente. Salvamont România vă îndeamnă la atenţie şi responsabilitate în derularea activităţilor montane şi vă invită să vă alăturaţi campaniilor noastre de reducere a numărului de accidente pe munte”, mai menţionează sursa citată.

Total
0
Shares
Total
0
Share