Peste 200.000 de protestatari pe străzile Franței - Focus Prima TV

Peste 200.000 de protestatari pe străzile Franței

Protestele față de certificatul digital iau amploare în mai multe țări din Europa. În Elveția 5.000 de oameni au ieșit în stradă nemulțumiți de restricțiile impuse de pandemie. În Franța sunt mai bine de două săptămâni de când oamenii protestează și chiar se bat cu forțele de ordine.

Mii de oameni au ieșit în stradă în Lucerna unde au protestat împotriva restricțiilor. Oamenii consideră că reglementările nu sunt necesare pentru a gestiona pandemia dar spun că le restricționează viața și libertățile.
Și în Geneva aproape 1,000 de oameni au ieșit în stadă pentru a-și exprima nemulțumirile. Protestele continuă și în Franța.

Peste 200.000 de oameni au ieșit ieri pe străzile din Paris, Lyon și Marsilia să protesteze împotriva certificatului digital și a vaccinării obligatorii pe care le consideră legi draconice

Sute de oameni au ieșit și pe străzile Berlinului. Mai mulți oameni au fost arestați de forțele de ordine.

Sunt mai mult de 14 zile de când oameni din mai multe țări din Europa ies în străzi pentru a protesta împotiva măsurilor luate de autorități după implementarea certificatului digital dar și după impunerea vaccinării obligatorii.

Total
0
Shares
Total
0
Share