Peste 250.000 de turiști, pe litoral - Focus Prima TV

Peste 250.000 de turiști, pe litoral

Este perioada concediilor, iar stațiunile din sudul litoralului sunt pline… oamenii stau unul lângă altul pe plajă, în apă și pe faleză. Eforie Nord rămâne și în acest weekend în topul referințelor românilor. Este stațiunea cea mai aglomerată de pe litoralul românesc, iar turiștii abia găsesc loc pe nisip.

Pe plajele din Eforie şi Costineşti se aud doar râsete şi ţipete de copii, fluiere ale salvamarilor sau muzica dată tare. Mii de oameni se-nghesuie sub soarele verii de dimineață până seara, iar întinderea de nisip pare ne-ncăpătoare. Toți au un singur scop: să uite de griji.

Pe plajele din Eforie şi Costineşti se aud doar râsete şi ţipete de copii, fluiere ale salvamarilor sau muzica dată tare. Mii de oameni se-nghesuie sub soarele verii de dimineață până seara, iar întinderea de nisip pare ne-ncăpătoare. Toți au un singur scop: să uite de griji de lei.

Pe de altă parte, salvamarii insistă ca turiștii să nu depășească geamandura, să respecte regulile de securitate,
iar părinții să își supravegheze copiii. În aglomerațiile mari de oameni ei devin primele victime.

Pe tot litoralul, gradul de ocupare este de 95%. Prețurile încep de la 1.ooo de lei pentru un sejur de 3 nopți la un hotel de 3 stele. Peste 25o.ooo de turiști au fost în acest weekend pe litoral.

Total
0
Shares
Total
0
Share