Peste 600 de mașini au rămas înzăpezite pe drumurile din sud estul țării, din cauza viscolului. Recomandări pentru șoferi – Focus Prima TV

Peste 600 de mașini au rămas înzăpezite pe drumurile din sud estul țării, din cauza viscolului. Recomandări pentru șoferi

6 drumuri naționale din Constanța și alte 4 din Tulcea sunt închise din cauza vântului puternic și a zăpezii viscolite. Codul galben de vremea rea a fost prelungit, până în această dimineață la ora 10, în cele două județe, la fel ca și în Galați, Brăila, Ialomița și Călărași. După o zi întreagă de iarnă violentă, cele mai multe probleme sunt în Dobrogea, unde a fost ieri și un cod portocaliu de vânt. Rafalele de până la 80 de kilometri pe oră au spulberat zăpada și au făcut traficul imposibil. Sute de vehicule au rămas blocate pe șosele, iar 9 localități au rămas fără energie electrică.

În total, în ultimele 24 de ore, viscolul și ninsoarea abundentă au produs efecte la nivelul a șase județe unde s-a intervenit pentru deblocarea a 613 autovehicule înzăpezite, în care se aflau 1.306 persoane, precum și pentru degajarea a 12 copaci care au avariate 11 autoturisme.

Cel mai afectat de manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase a fost județul Constanța, acolo unde pompierii au intervenit cu șenilatele pentru extragerea din zonele înzăpezite a 6 pacienți (2 gravide din localitățile Viile și Cobadin, 1 minor în vârstă de 5 ani din localitatea Casicea cu fractură de membru inferior și 3 pacienți din localitățile Viișoara, Ion Corvin și Văleni cu diferite probleme de sănătate).

Total
0
Shares
Total
0
Share