Peste 650 de persoane, vaccinate împotriva COVID-19 de echipa mobilă – Focus Prima TV

Peste 650 de persoane, vaccinate împotriva COVID-19 de echipa mobilă

Peste 650 de persoane din Vrancea au fost vaccinate împotriva COVID-19 de echipa mobilă, de la începutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, au informat, luni, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.

“De la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, au fost imunizate cu ajutorul echipei mobile 666 de persoane din judeţul Vrancea. Categoriile de persoane care au fost imunizate cu ajutorul echipei mobile au fost persoane din centrele rezidenţiale, centrele de îngrijire pentru vârstnici, cu precădere peste 65 de ani, persoane adulte şi copii cu diverse afecţiuni cronice şi cu dizabilităţi psihice sau locomotorii, beneficiari ai adăposturilor de noapte, din alte unităţi şi structuri de asistenţă socială din Vrancea, categorii de personal esenţial sau alte categorii de persoane pentru care accesul la un centru de vaccinare fix sau mobil este limitat”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea, Silviu Stanciu.

Potrivit DSP Vrancea, mai mult de jumătate dintre pacienţi a fost imunizat cu ambele doze de vaccin.

Niciunul dintre pacienţii vaccinaţi de către echipa mobilă nu a manifestat simptome adverse grave.

Campania de vaccinare desfăşurată cu ajutorul echipei mobile va continua şi în zilele următoare, pentru a asigura imunizarea persoanelor pentru care accesul la un centru de vaccinare fix este limitat.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share