Peste jumătate dintre români spun că facturile lor cresc mai rapid decât veniturile, iar trei cupluri din 10 declară că relația lor ar putea fi mult mai bună dacă și-ar gestiona mai bine banii – Focus Prima TV

Peste jumătate dintre români spun că facturile lor cresc mai rapid decât veniturile, iar trei cupluri din 10 declară că relația lor ar putea fi mult mai bună dacă și-ar gestiona mai bine banii

În România, categoria cea mai afectată de scăderea veniturilor în 2020 este reprezentată de tinerii între 18-21 ani și apoi de categoria între 22-37 ani, arată datele unui studiu realizat de Intrum România, parte a Intrum Grup, activ pe piaţa de credit management şi colectare de creanţe.

O parte dintre ei sunt la primul loc de muncă după terminarea facultății sau tocmai și-au întemeiat o familie. Aceștia afirmă că la încă din martie 2020, veniturile lor au început să scadă și nici până la momentul efectuării studiului nu s-au stabilizat.

Deși pentru 41% dintre respondenți venitul a fost dezechilibrat la un moment dat pe parcursul anului, pentru 38% dintre aceștia, venitul nu s-a modificat sau chiar s-a consolidat. Însă 34% din eșantionul intervievat rămâne încă pragmatic cu privire la venitul gospodăriei, pregătindu-se pentru încă o scădere.

Total
0
Shares
Total
0
Share