Petreceri în cluburile de fițe din capitală – Focus Prima TV

Petreceri în cluburile de fițe din capitală

Fără să țină cont că Bucureștiul este principalul focar de coronavirus din țară, mulți locuitori din Capitală au uitat complet de restricții. Cluburile de fițe de fițe au fost pline de petrecreți, iar polițiștii au împărțit amenzi atât prin cluburi cât și în mall-urile din centrul orașului.

Petrecerile sunt interzise, iar cluburi închise. Cel puțin asta scrie în hotărârea de guvern privind starea de alertă. În realitate fiecare face ce vrea.

Proprietarii cluburilor de fițe din nordul Capitalei nu au ținut cont de restricții, așa că le-au premis clienților să se distreze ca și cum pandemia nici nu ar exista. Petrecăreții au dansat, s-au fotografiat și au postat filmulețele pe Instagram. Niciunul nu purta mască de protecție.

Polițiștii au amendat mai multe cluburi din nordul Capitalei cu câte 2.000 de lei.

Nici centrele comerciale nu au scăpat necontrolate. Oamenii legii au împărțit amenzi în 2 mall-uri din sectoarele 2 și 4 ale Capitalei.

Totul se întâmplă într-o perioadă în care se vorbește despre carantinarea Capitalei din cauza numărului mare de infectări. 1142 de cazuri au fost înregistrate în București doar în ultimele 24 de ore, iar rata de -infectare este de 6,94 la mia de locuitori, practic cea mai ridicată din țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share