Petreceri sparte de polițiștii din Capitală – Focus Prima TV

Petreceri sparte de polițiștii din Capitală

În capitală a fost noaptea petrecerilor ilegale. Tinerii s-au distrat fără măști și fără păstrarea distanței pentru a profita de ultima noapte de dinaintea restricțiilor. Două cluburi de fițe din Capitală au fost amendate cu câte 40.000 de lei, iar unul dintre ele chiar are acum activitatea suspendată pentru două săptămâni. Și în Suceava polițiștii au oprit o nuntă cu peste 200 de persoane, într-unul din hotelurile deținute de omul de afaceri Ștefan Mandachi. 8 mii de poliţişti au participat la razii, la nivel naţional. Au oprit 32 de petreceri ilegale şi au dat 4 mii de amenzi, în valoare de peste 1 milion 200 sute de mii de lei.

Așa au petrecut tinerii în localurile de fițe din capitală până spre miezul nopții.

Petrecerea a fost întreruptă de poliție care a dat sancțiuni uriașe.

Mai mult, unul dintre ele are activitatea suspendată pentru 15 zile. Și în Suceava autoritățile au oprit o petrecere de nuntă care se desfășura într-un restaurant deținut de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

În replică acesta a scris pe rețelele de socializare că nu știa despre acest eveniment dar va lua măsurile care se impun.

Totuși, nu au scăpat de amendă. Mandachi a fost sancționat cu 10 mii de lei iar mirii, cu 2 mii.

Controalele autorităților vor fi înăsprite în perioada următoare mai ales că din această seară intră în vigoare noile restricții.

Total
0
Shares
Total
0
Share