Pictează biscuiți pentru Moș Crăciun – Focus Prima TV

Pictează biscuiți pentru Moș Crăciun

Atunci când bucătăria întâlnește pictura, nu poate ieși decât ceva delicios și colorat. Iar când cei doi artiști mai sunt și prieteni, avem deja rețeta succesului. Un chef-bucătar și o micuță pictoriță i-au pregătit o surpriză dulce și colorată lui Moș Crăciun. Bucătarul a copt biscuiți uriași, iar copila artistă i-a transformat în pânză de pictură.

Sărbătoarea Crăciunului se simte deja în aer la propriu, grație mirosului aromat de biscuiți de casă, preferații lui Moș Crăciun. Și pentru că moșul cu barba albă va fi cel care îi va degusta, vorbim despre niște biscuiți speciali si uriași, pregătiți ca la mama acasă, din ingrediente naturale.

În bucătarie, de data aceasta, chef Robert are un ajutor special și de nădejde, pe Maria Sibel Abibula, pictorița în vârstă de cinci ani, care a impresionat multă lume cu talentul său pe pânză, recunoscut atât în țară, cât și în străinătate. Prietenia cu Maria Sibel i-a dat ideea de a pregăti biscuiții uriași, pe care apoi fetița să-i folosească drept pânză pentru a colora peisaje de iarnă. Coptul biscuiților nu este chiar o
muncă ușoară, iar artista recunoaște că este mai ușor să-i mănânce.

Pe lângă biscuiții uriași, cei doi au pregătit și figurine din aluatul dulce, sub diverse forme, pentru a fi pictate.

Odată copți biscuiții, se trece la pictatul acestora, sarcină ce-i revine micuței Maria Sibel. Și dacă și fetița a fost ajutor în bucătărie, a venit și rândul lui chef Robert să-și exerseze talentul pe pânza din aluatul copt.

Alături de cei mici, oricine poate încerca acasă rețeta de biscuiți, pe care să-i picteze și să-i orneze după propria imaginație. Vor fi cu siguranță un deliciu pentru Moș Crăciun.

Total
0
Shares
Total
0
Share