Pieton decedat într-un accident în care au fost implicate un tir și trei autoturisme. Toate detaliile, astăzi, la Focus 15:00 și Focus 18:00 – Focus Prima TV

Pieton decedat într-un accident în care au fost implicate un tir și trei autoturisme. Toate detaliile, astăzi, la Focus 15:00 și Focus 18:00

Un pieton a fost accidentat mortal, luni, de un autocamion, pe raza localităţii dâmboviţene Crângaşi, în evenimentul rutier fiind implicate alte trei autovehicule, dintre care unul staţiona, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

“Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit că un pieton, respectiv un bărbat de 88 de ani, ar fi fost acroşat şi accidentat mortal de un ansamblu de vehicule rutier condus de un bărbat de 35 de ani. Totodată, în evenimentul rutier au mai fost implicate alte două autoturisme care se deplasau pe drumul public şi un alt autoturism staţionat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conducătorul autocamionului a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Garda Răcari cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD şi cei de la Detaşamentul Titu cu o autospecială de descarcerare.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share