Pilatesul reformers sau pilatesul la aparate – Focus Prima TV

Pilatesul reformers sau pilatesul la aparate

Pilatesul Reformers sau pilatesul la aparate, după cum îl cunosc cei mai muți oameni, a început să câștige din ce în ce mai mult teren în țara noastră. Beneficiile pe care le puteți obține prin acest sport sunt numeroase, și nu se rezumă doar la postură și respirație. Există, de asemenea, și diferențe între pilatesul clasic și cel la aparate, pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a începe acest sport.

Deși nu prea este cunoscut în țara noastră, Pilatesul Reformers este un sport complex, care se bazează pe forță, rezistențșă și mobilitate musculară, spun specialiștii. Astfel, vom reuși nu doar să ardem caloriile în plus și să ne creștem masa musculară, ci și să corectăm postura.

Exercițiile sunt create astfel încât să poată fi practicate de orice persoană, indiferent de vârstă sau de rezistența musculară. Astfel, este un sport numai bun și pentru un începător. Este de luat în calcul și pentru persoanele vârstnice, pentru că ajută la întrărirea articulațiilor. Antrenamentul Reformer va aduce, de asemena, rezultate foarte bune, vizibile într-un timp relativ scurt, spre deosebire de cel clasic, la saltea.

Aparatele oferă o creștere mai mare a forței, dar și a tonifierii corpului. Exercițiile vizează în special abdomenul. În plus, aici sunteți doar dumneavoastră cu antrenorul, față de pilatesul la saltea, care se lucrează în grupe, iar trainerul vă poate corecta mai bine greșelile de postură și vă poate mobiliza mai rapid să lucrați la capacitate maximă.

O ședintă de pilates la aparate poate începe de la 130 de lei, iar prima este oferită gratuit de antrenori. Există abonamente de 4,8 sau 12 ședințe, în funcție de preferințele fiecăruia. Mai mult, antrenorii garantează nu doar un antrenament benefic, ci și unul… distractiv.

Total
0
Shares
Total
0
Share