Platforma de vaccinare a cedat – Focus Prima TV

Platforma de vaccinare a cedat

Astăzi, platforma națională de programare pentru vaccinare anti-COVID a fost blocată ore bune. Orice încercare a medicilor sau a celor dornici să se vaccineze de a intra pe site s-a dovedit imposibilă. Toți utilizatorii erau retrimiși automat pe pagina de start a platformei.

La Institutul Marius Nasta din Capitală au apărut probleme încă de la primele ore ale dimineții. Platforma s-a blocat, iar activitatea medicilor a fost pusă, pentru câteva momente, pe pauză.

La scurt timp a apărut și reacția STS-ului, serviciul secret care se ocupă de gestionarea platformei pentru vaccinarea anti-covid.

Principala problemă de care s-au lovit cadrele medicale a fost accea că nu au reușit să identifice pacienții care s-au programat prin intermediul platformei informatice.

În jurul prânzului, specialiștii STS au reușit să remedieze problemele tehnice. În acest moment aplicația este funcțională iar cei care doresc să se programze pot să acceseze platforma. Doar în ultimele trei zile, prin intermediul acestei aplicații peste 300 de mii de români și-au exprimat dorința de a se vaccina.

Total
0
Shares
Total
0
Share