Platoul de filmare „Peaky Blinders„, centru de vaccinare – Focus Prima TV

Platoul de filmare „Peaky Blinders„, centru de vaccinare

Marea Britanie înregistrează cele mai multe decese la 100 de mii de locuitori…146! Institutul Johns Hopkins este cel care atrage atenția asupra incidenței extrem e mari! În acest context campaniile de vaccinare se desfășoară chiar și în muzee. În acest timp, un grup de proprietari al unor localuri publice din Cehia apelează la o metodă neobișnuită pentru ași putea menține deschise afacerile. Se declară…partide
politice!

De mâine, platoul de filmare al faimosului serial, Peaky Blinders, din orașul britanic Dudley, va deveni centru de imunizare pentru COVID-19. Muzeul Black Country Living reprezintă una dintre atracțiile turistice ale orașului, însă este închis publicului pe perioada carantinei generale din prezent.

Mai mai mulți proprietari ale unor pub-uri si restaurante din Cehia au semnat o petiție prin care să-și înregistreze afacerile pe post de partid politic. Antreprenorii spun că aceasta este singura metodă prin care își vor putea redeschide localurile, în contextul în care aceștia se confruntă cu pierderi uriașe din cauza restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

În acest timp, câțiva medici din Polonia își ajută colegii de breaslă din Slovacia în cadrul unei campanii de testare națională pentru COVID-19. Aceasta se desfășoară până pe 26 ianuarie, iar toți slovacii au fost rugați să se testeze până atunci. Doar cei cu rezultate negative vor putea merge la locul de muncă și vor putea călători în țară.

Bilanțul infectărilor cu COVID-19 în Europa a depășit cifra de 28 de milioane de cazuri, iar numărul deceselor a ajuns la peste 663 de mii.

Total
0
Shares
Total
0
Share