Plimbare printre dinozauri - Focus Prima TV

Plimbare printre dinozauri

O expoziție cu dinozauri se bucură de un uriaș succes în Statele Unite. Şi nu este orice fel de expoziţie, ci una drive-in, care a fost deschisă pe stadionul din orașul californian Pasadena. Organizatorii acesteia sunt de părere că spectacolul nu este doar distractiv, ci și unul educațional.

Vizitatorii expoziției de tip drive-in pot admira 70 de figurine cu dinozauri la dimensiuni reale, în timp ce ascultă un ghid audio realizat de paleontologi. Directorul expoziției consideră că aceasta este o modalitate inedită de a participa la un eveniment, chiar din confortul propriei mașini.

De asemenea, organizatorii expoziției spun că realizarea figurinelor a presupus o cercetare minuțioasă legată de înălțimea, culoarea și aspectul acestor animale. Pe lângă dinozauri tereștrii și pterozauri zburători, expoziția cuprinde și creaturi uriașe din adâncurile apelor.

În acest moment, o a doua expoziție drive-in cu dinozauri se află în orașul Jacksonville din statul Florida și va ajunge ulterior, și pe coasta de vest a Statelor Unite. De asemenea, organizatorii planifică să realizeze un astfel de eveniment și în Canada.

Total
0
Shares
Total
0
Share