Pod prăbușit în Neamț. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean: Recepția nu a fost finalizatăPodul de la Luțca, peste Siret, care s-a prăbușit joi la șase luni după ce fusese reabilitat, era încă în administrarea constructorului, pentru că recepția nu a fost încă finalizată și urmau a fi făcute noi teste și probe care să confirm rezultatele testului de greutate, spune Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. - Focus Prima TV

Pod prăbușit în Neamț. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean: Recepția nu a fost finalizatăPodul de la Luțca, peste Siret, care s-a prăbușit joi la șase luni după ce fusese reabilitat, era încă în administrarea constructorului, pentru că recepția nu a fost încă finalizată și urmau a fi făcute noi teste și probe care să confirm rezultatele testului de greutate, spune Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

„Constructorul, proiectantul și cei care au dat soluțiile tehnice răspund de starea podului”, precizează Ionel Arsene, joi, într-o postare pe Facebook. Președintele Consiliului Județean Neamț anunță totodată o anchetă „pentru a afla dacă soluția tehnică a fost bună și dacă firma care a executat lucrările a respectat soluțiile din proiectul tehnic”.

„În baza concluziilor anchetei, vinovații de acest incident vor suporta consecințele”, subliniază președintele CJ Neamț.

Total
0
Shares
Total
0
Share