Poezie și delicatețuri, mâine la 14 – Focus Prima TV

Poezie și delicatețuri, mâine la 14

Săptămâna aceasta Mircea Dinescu are un invitat cu totul special. Colega mea, Ioana Maria Moldovan vine la Poezie și Delicatețuri să gătească și să povestească despre viață, rețete și alte amintiri. Nu ratați emisiunea mâine de la ora 14 aici, la Prima Tv.

Pe Ioana Maria Moldovan o vedeți în fiecare seară, de luni până joi, la Focus de la ora 22. Săptămâna aceasta, însă, veți avea ocazia să o cunoașteți dincolo de pupitrul știrilor. Mai exact, la bucătărie. Și nu numai. Mircea Dinescu a citit-o pe Ioana mai ceva ca pe poezii și chiar i-a făcut o promisiune.

S-a vorbit, dar s-a și gătit! Clătite, desigur, cu urzici și măcriș, stropite cu zeamă de portocală. Vedeți rețeta, aflați poveștile dar și dacă prezentatoarea știrilor a trecut testul… în bucătărie, mâine, la Prima Tv, de la ora 14.
Poezie și delicatețuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viață a invitaților, iar bucătăreala este abordată simplu, fără pretenții cu un aer autoironic adăugat de poetul Mircea Dinescu. Totul presărat cu muzică lăutărească și invitați pe măsură.

Total
0
Shares
Total
0
Share