Poiana Brașov, favorită în weekendul prelungit - Focus Prima TV

Poiana Brașov, favorită în weekendul prelungit

Shutterstock

Minivacanța de 1 decembrie a adunat în Poiana Brașov mii de turiști, din toate colțurile țării. Vorbim de un grad de ocupare impresionant, chiar dacă, în acest moment, nu există zăpadă, decât la cota 2000, în Masivul Postăvarul. Hotelurile și pensiunile sunt pline, iar turiștii le-au preferat în special pe cele cu piscină interioară. Despre prețuri, dar și ce pot să facă românii în aceste zile în Brașov ne spune chiar din Poiană, Alina Csiki.

Numărul mare de turiști care a ales Poiana Brașov pentru minivacanța de 1 decembrie i-a luat prin surprindere până și pe hotelieri. De altfel, în bucătăriile restaurantelor e forfota mare. Cuptoarele sunt încinse, pe grătare sfârâie carnea iar pe platouri sarmalele sunt așezate cu grijă. Bineînțeles, nici dulciurile nu lipsesc de pe masa de sărbăroare.

Bucuriile sunt mari, dar și prețurile. Atât pentru cazare cât și pentru masa la restaurant, turiștii plătesc mai mult cu cel puțin 10 la sută față de sezonul trecut.

Turiștii sunt însă fericiți. Se bucură de un weekend prelungit

Si în zilele viitoare turistii vor veni spre Poiana Brasov astfel incat toata zona va fi extrem de aglomerată. Târgurile vor fi pline cu produse culinare traditionale, ornamente de crăciun sau haine cusute manual. Și într-o așa atmosferă de poveste nici bradul nu putea altfel decât…cu poveste. E vechi de 53 de ani si inalt de peste 26 de m.

Total
0
Shares
Total
0
Share