Poliţista cu chip de înger care a capturat doi criminali periculoşi. Ce motiv a invocat pentru a-i „sălta“ – Focus Prima TV

Poliţista cu chip de înger care a capturat doi criminali periculoşi. Ce motiv a invocat pentru a-i „sălta“

O tânără poliţistă din Călăraşi a reuşit să captureze doi criminali periculoşi. Doar flerul fetei a făcut ca cei doi autori să se afle acum după gratii. În timp ce patrula, tânăra i-a oprit pe cei doi suspecţi pentru legitimare, moment în care a sesizat urme de sânge pe hainele lor.

Fără să se piardă cu firea, Erika i-a condus la secţie pe cei doi, sub pretextul necesităţii de a-i verifica în baza de date. La scurt timp, cei doi au recunoscut cum au ucis cu sânge rece un bătrân în vârstă de 95 de ani. astfel, suspiciunile poliţişte s-au adeverit. Pe stradă, aceasta observase pe hainele celor doi tineri pete de culoare închisă ce părea a fi sânge.   Sindicatul Europol a postat un mesaj privitor la misiunea poliţistei din Călăraşi:   „La 95 de ani, ucis cu sânge rece!   Dacă încă vă întrebaţi care este rolul poliţiştilor de ordine publică şi de ce patrulează noaptea pe străzile oraşelor atunci când nu mai circulă vreo persoană, vă spunem noi că este esenţial ca strada să fie ocupată de poliţişti şi nu de infractori.   În noaptea de 22 ianuarie, în jurul orei 02:00, colega noastră Erika, din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Călăraşi, în timp patrula pe străzile municipiului, a observat 2 tineri ce se deplasau pe jos, care aveau un comportament suspect la vederea echipajului de poliţie.   În acel moment colega noastră a luat decizia legitimării celor doi tineri. Imediat a observat pe îmbrăcămintea acestora, pete de culoare închisă ce păreau a fi de sânge. Sub pretextul necesităţii de a-i verifica în bazele de date, i-a condus la sediul poliţiei unde suspiciunea ei s-a confirmat.   Cei doi au recunoscut că în noaptea respectivă au pătruns fără drept în locuinţa unui bătrân de 95 de ani pe care l-au ucis cu sânge rece, aplicându-i mai multe lovituri de topor în zona capului.   Doar flerul colegei noastre a făcut ca astăzi să nu discutăm despre doi criminali liberi, care se puteau plimba nestingheriţi printre noi şi care puteau comite alte asemenea fapte.

Total
0
Shares
Total
0
Share