Polițiștii amenințați cu toporul - Focus Prima TV

Polițiștii amenințați cu toporul

Doi polițiști au fost amenințati cu un topor de un bărbat care este cunoscut pentru furtul de lemne. Echipajul a stat la pândă în speranța că îl va prinde în fapt pe hoț. Însă, oamenii legii au fost înjurați și umiliți. Au evitat să folosească arma din dotare, pentru că în mașină se afla și soția bărbatului și le-a
fost teamă ca nu cumva să o rănească. Dar mai este un motiv…halucinant chiar. nu au fost învățați să folosească armele pe care le-au primit.

Polițiștii din Gorj sunt în alteră de mult timp din cauza unui bărbat care fură lemne din pădure. Au încercat de nenumărate ori să îl prindă, dar fără succes. Ultima tentaivă le-a pus viața în pericol,pentru că hoțul i-a amenințat cu un topor. Când a văzut că este filmat, bărbatul a început să îi înjure pe polițiști și i-a acuzat că au vrut să îl împuște. Dar filmarea făcută din mașina lui scoate în evidență alt ceva…

Dar nu au folosit arma pentru că mai era o persoană pe bancheta din spate și nu au vrut să o rănească dar și pentru că…nu au fost învățați să foloseacă arma pe care tocmai au primit-o.

Un alt factor care i-a determinat să nu o facă este teama de cercetarea administrativă care începe imediat după ce un polițist trage un foc de armă.

Hoțul de lemene a fugit și s-a ascuns în munți. A profitat de faptul că polițiștii nu aveau cum să intre în pădure cu mașină. Tot birocrația îi oprește și aici. Orice avarie care apare la autospeciala de muncă trebuie plătită tot de polițiști.

Total
0
Shares
Total
0
Share