Polițiștii, din nou în stradă – Focus Prima TV

Polițiștii, din nou în stradă

Sindicalisti din Ministerul de Interne protesteaza fata de nivelul salariilor, in fata Ministerului Muncii, joi, 16 martie 2017. Inquam Photos / Adel Al-Haddad

“Nu cerem altceva, doar să respectați legea” sau “Zero toleranță pentru ordonanță”. Acestea sunt doar câteva dintre sloganurile care au fost scandate astăzi în fața Parlamentului. Polițistii protestează deja de șase săptămâni în toată țara și amenință că nu se vor opri, până când guvernanții nu aplică corect legea. Proteste similare, la care s-au alăturat și grefierii și angajații din penitenciare, au avut loc în această dimineață în mai multe orase din țară.

În București, polițiștii au ieșit din nou în stradă, după ce, în repetate rânduri, nu le-au fost ascultate cererile. Oamenii spun că au discutat deja cu Ministerul Muncii și al Justiției iar, potrivit acestora, guvernanții nu știau despre intențiile premierului de a tăia sporurile.

Oamenii vor aceleași lucruri, ca și în săptămânile trecute; dezghețarea salariilor și acordarea tuturor sporurilor meritate.

Sătui de promisiuni, peste 100 de polițiști de penitenciare și grefieri au protestat în fața Prefecturii
Brăila.

Oamenii legii vor ieși în stradă săptămânal, până când cererile lor vor fi nu doar auzite, ci și puse în practică.

Total
0
Shares
Total
0
Share