Polițiștii fac controale în zonele aglomerate – Focus Prima TV

Polițiștii fac controale în zonele aglomerate

Autoritățile din mai multe orașe din țară au luat astăzi la pas fiecare terasă, local, centru comercial și au făcut verificări chiar și în mijoloacele de transport în comun pentru a se asigura că toată lumea respectă regulile impuse în această perioadă. Cei prinși pe picior greșit au fost amendați de polițiștii.

Politistii alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au verificat cele mai aglomerate zone precum piețele, târgurile și localurile, de pe raza județului Galați. Inițial oamenilor li s-a atras atenția că sunt obligați să respecte distanțarea fizică, însă, în final polițiștii au recurs și la amenzi.

În urma controalelor din Galați, polițiștii au aplicat peste 500 de amenzi în valoare de 213 mii de lei.Acțiuni similare ale oamenilor legii au avut loc și în zonele aglomerate din județul Ilfov.

În ultimele 24 de ore în Ilfov au fost aplicate peste 200 de amenzi în valoare de 36 de mii de lei celor are nu au respectat măsurile impuse pentru limitarea infectării cu virusul sars Cov 2.

Total
0
Shares
Total
0
Share