Polițistul care a accidentat mortal o fată pe trecerea de pietoni a devenit agresiv cu ziariștii la ieșirea de la audieri - Focus Prima TV

Polițistul care a accidentat mortal o fată pe trecerea de pietoni a devenit agresiv cu ziariștii la ieșirea de la audieri

Polițistul care joi a lovit mortal cu mașina de serviciu o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni a fugit de jurnaliști și chiar a devenit agresiv cu ei în momentul în care a ieșit de la audieri de la Parchetul Sectorului 1. El și-a acoperit fața, nu a răspuns la întrebări și i-a dat la o parte pe operatorii care luau imagini, îndreptăndu-se în grabă către o mașină care îl aștepta.

Polițistul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdicția de a conduce, după ce au stabilit că nu avea nicio misiune urgentă, deși circula prin oraș cu peste 80 de kilometri pe oră și cu semnalele luminoase pornite.

După 24 de ore de la teribilul accident, agentul de poliție care conducea mașina implicată a ajuns la Parchetul Sectorului 1, pentru primele declarații oficiale. Anchetatorii verifică acum și pista că a folosit abuziv mașina de serviciu.  

Total
0
Shares
Total
0
Share