Polițistul care a accidentat mortal o fetiță în Capitală nu știa să acorde primul ajutor - Focus Prima TV

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță în Capitală nu știa să acorde primul ajutor

Au apărut detalii noi despre cazul fetei de 13 ani ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni. Dosarul a fost preluat de parchet și deocamdată agentul se află sub control judiciar și ar fi depus cerere de intrare în concediu. Între timp, a apărut înregistrarea apelului făcut de polițist la 112. Pe tot parcursul discuției telefonice se simte panica în glasul polițistului care nu a știut cum să o ajute pe victimă. Raisa nu a murit pe loc, dar nici nu a avut cine să îi ofere primul ajutor până la sosirea ambulanței.

Acesta este începutul conversației pe care a avut-o polițistul cu operatorii de la 112. Datele oferite de STS arată că vinovatul în acest caz a cerut ajutor la două minute după ce le-a lovit pe cele două fete.

Apelul telefonic a durat aproape 4 minute. Timp în care fata nu a primit ajutor pentru că polițistul…nu a știut să-l acorde.

Cazul a fost acum preluat de Parchet, iar cercetările la fața locului s-au terminat. În zilele următoare urmează să fie audiați și părinții Raisei, dar și polițistul vinovat.

Astăzi, ministrul de Interne, a explicat și ce făcea agentul de la rutieră în acea zonă!

Potrivit anchetei, există mai multe elemente care au dus la producerea accientului în urma căruia a murit Raisa. Oamenii care locuiesc pe Bulevardul Laminorului se plâng de ani de zile de faptul că marcajele sunt șterse și zebra nu se mai vede pe asflat.

Localnicii au cerut să fie amplasate și limitatoare de viteză, doar că..acest lucru nu s-a întâmplat. Autoritățile au spus că nu pot face acest lucru, pentru că pe acolo circulă foarte multe autobuze. În același timp, avocatul celor două familii spune că în dosar e posibil să fie incluși noi suspecții. Este vorba de Administrația Străzilor care nu a luat nicio măsură în ultimii ani. Mai mult, avocatul a declarat că e posibil ca în următoarele zile să fie audiat și martorul zero-Maria, cealaltă fată rănită în urma accidentului, însă doar după ce va fi externată

Până în acest moment, polițistul a fost pus la dispoziție și se află sub control judiciar.

Total
0
Shares
Total
0
Share