Pompieri certați de păgubiți, chiar în timpul intervenției: „Nu așa se face, domne! Scapi de sub control tot cartierul!” – Focus Prima TV

Pompieri certați de păgubiți, chiar în timpul intervenției: „Nu așa se face, domne! Scapi de sub control tot cartierul!”

Incendiu puternic, duminică, în Bârlad. Șase case, cu tot cu anexe au fost cuprinse de flăcări. Intervenția pompierilor a fost dificilă întrucât locuințele erau foarte aproape una de cealaltă, iar focul s-a extins rapid. Salvatorii au avut de furcă și cu păgubiții. Oamenii considerau că intervenția trebuia făcută altfel. 18 persoane au reușit să iasă singure din case, 4 dintre ele au făcut atacuri de panică și au avut nevoie de intervenția medicilor.

Localnic: Uitați, domnule, cartier Deal, 5 mașini, 3 mașini, 7 pompieri se învârt în cerc.

O casă s-a aprins de la o candelă uitată aprinsă. În zonă, locuințele erau construite una lângă cealaltă, iar flăcările s-au extins imediat. În momentul în care au ajuns pompierii ardeau cu flacără mare mai multe imobile.

Localnic: Ai grijă! Băi! Adu apă aici! Aici, aici! Băi, adu apă aici, băi! Băi, lăsați acolo și veniți să stingeți focul aici.

Total
0
Shares
Total
0
Share