Pompierii au intervenit contracronometru – Focus Prima TV

Pompierii au intervenit contracronometru

Misiuni contracronometru ale pompierilor în ultime 24 de ore! În judeţul Argeş, salvatorii au intervenit de urgenţă după ce un bărbat a intrat cu maşina sub remorca unui tir. Şi într-o comună din Iaşi au avut o misiune grea, după ce un tractor s-a răsturnat în şanţ, iar şoferul a rămas prins între fiare.

Sunt imagini filmate în satul Borosoaia din judeţul Iaşi, Apelul la 112 a venit după ce un bărbat s-a răsturnat cu tractorul în şanţ. O autospecială de descarcerare a fost trimisă de la Botroşani, dar până să sosească, pompierii dintr-o localitatea mai apropiată – Flămânzi – au reuşit să îl scoată pe bărbat dintre fiare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de terapie internsivă mobilă SMURD şi dus la spital.

La sute de kilometri distanţă, în judeţul Argeş, un bărbat a scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina sub remorca unui tir parcat. S-a întîmplar pe DN7 într-o curbă deosebit de periculoasă. Şoferul, care era singur în maşină nu a adaptat viteza la şoseaua umedă. În urma impactului, a rămas blocat în epava mașinii şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos.

Total
0
Shares
Total
0
Share