Porc sacrificat în curtea hotelului

Porc sacrificat în curtea hotelului

Surpriză de proporţii pentru turiştii cazaţi zilele acestea în staţiunea Băile Felix. Hotelierii au sacrificat un porc chiar în curtea complexului aqua-spa. După ce au văzut cum se obţine şoriciul, turiştii s-au înfruptat din caltaboşi şi grătare. Nu a lipsit nici muzica patriotică. Un ansamblu le-a arătat vizitatorilor cum se cântă şi se dansează în Bihor.

Pentru ca totul să fie pregătit ca la carte, bucătarii complexului aqua-spa s-au trezit dis de dimineaţă şi s-au
apucat să tranşeze un porc imens la doar câţiva metri de bazinele pline cu apă termală.

Toate preparatele au fost aşezate apoi pe mese spre bucuria celor care s-au înfruptat din ele.

Nu au lipsit nici tradiţionalele grătare şi nici muzica şi voia bună. Hotelierii au invitat un ansamblu care le-a arătat
turiştilor veniţi din toate colţurile ţării cum se dansează şi se cântă în Bihor.

Pentru a-i fideliza pe clienţi, majoritatea hotelierilor au păstrat tarifele de dinainte de pandemie. Astfel, preţul unui sejur de 3-4 zile a început de la 250 de euro. Gradul de ocupare este în aceste zile de 90% în Băile Felix.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt