Porți deschise la ATI – Focus Prima TV

Porți deschise la ATI

După mai bine de un an de pandemie, rudele bolnavilor de COVID aflați în stare gravă pot în sfârșit să-i viziteze pe cei dragi chiar și în secțiile de ATI. 15 minute. Atât este permisă întâlnirea dintre familie și cei care luptă pentru viață pe un pat de terpie intensivă.

Unul dintre ultimele ordine din mandatul lui Vlad Voiculescu în fruntea ministerului Sănătății reglementează accesul apropiaților la pacienții COVID internați în secțiile ATI. În sfârșit, cei care se confruntă cu o formă severă a bolii pot primi vizita unei rude. La spitalul Marius Nasta din Capitală acest lucru s-a întâmplat deja.

Vizita, care nu poate depăși un sfert de oră, oferă un sprijin moral prețios pacienților care trec printr-o grea încercare.

Înainte și în timpul vizitei, aparținătorii trebuie să respecte o serie de reguli menite să îi protejeze de contractarea virusului SARS COV 2.

În ultimele 24, 1 mie 493 de persoane, diagnosticate cu COVID 19, erau internate în secțiile de Terapie Intensivă din întreaga țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share