Povestea care a impresionat sute de mii de oameni – Focus Prima TV

Povestea care a impresionat sute de mii de oameni

Imaginile surprinse la Cluj, cu băiețelul care trăgea după el prin zăpadă o săniuță în care stătea un câine, au impresionat o țară întreagă. Reacțiile pozitive nu au întârziat însă să apară. O pictoriță din Galați, în vârstă de…doar 12 ani, a făcut un tablou după imaginea pe care a văzut-o în videoclipul de pe internet și l-a căutat imediat pe băiat pentru a-i oferi cadoul.

Această imagine surprinsă pe 31 decembrie, a fost văzută de sute de mii de români. Andrei l-a adoptat pe Pufi după ce a găsit-o abandonată în mijlocul satului pe mama sa. După ce a urmărit-o câteva zile, copilul a aflat că aceasta mai are și câțiva pui.

De când l-a adoptat pe Pufi, cei doi sunt nedespărțiți. Îl ia cu el peste tot și chiar a găsit o modalitate unică de a-l plimba.

După ce a văzut povestea impresionantă a lui Andrei, Renata, o pictoriță din Galați de doar 12 ani, a făcut un tablou în care a surprins imaginea atât de îndrăgită de toată lumea. După zile întregi de căutări, fetița a aflat unde locuiește Andrei.

Povestea lui Andrei l-a emoționat și pe tatăl acestuia, care a izbucnit în plâns când a văzut cât de apreciat a fost gestul făcut de fiul său.

Surprizelele pentru băiat însă nu s-au oprit aici. Câțiva voluntari, impresionați de povestea lui Andrei, i-au cumpărat o bicicletă nouă, plus un echipament complet.

Cel care a surprins imaginile ce au devenit atât de virale, a fost chiar primarul localității.

Postarea a strâns mii de reacții pozitive și distribuiri, dar și zeci de comenatrii.

Total
0
Shares
Total
0
Share