Povești de succes în pandemie – Focus Prima TV

Povești de succes în pandemie

Pandemia schimbă dinamica afacerilor și ,surprinzător, din domeniul Horeca, cel mai afectat în ultimul an, vin povești de succes. Un om de afaceri din Sibiu a deschis în 3 orașe din România un concept de mâncare :plătești și pleci .Omul a realizat că românii simt în cotinuare nevoia să mănânce în
oraș așa că a găsit rețete care să îmbine gustul de fast food cu ingredinente fără conservanți.

Carne de pui învelită în chifle calde sau sandvișurile împachetate cu carne de vită , făcute rapid sub ochiul
clientului pregătit să plece la drum , este noua rețetă pe care a pariat omul de afaceri când a decis să deschidă în plină pandemie un astfel de business. Când unii închid restaurante, el a intuit graba impusă de pandemie.

Omul de afaceri spune că a testat piața, iar psihologia românului de a consuma în grabă i se potrivește ca o mănușă.

Orice business deschis acum vine la pachet și cu oportunități pentru cei care au rămas fără slujbe.

În Cluj, spre exemplu, restaurantele stau închise de multe luni iar temperaturile scăzute i-a alungat pe clienții care îndrăzneau să ia masa pe terase. E o dinamică și un val pe care îl prind acum ,spun managerii, cei care se adaptează usor.

Astfel de afaceri au apărut în Europa, iar străinii care vin la noi se bucură că au posibilitatea să consume ca și în afară.

Din nefericire sute de patroni de restaurante din România își vând acum pe bucăți afacerile , de la mobiler până la aparatura de preparat mâncarea, pentru că nu au găsit nici o posibilitate de a se redresa.

Total
0
Shares
Total
0
Share