Prădător sexual deghizat în om de afaceri - Focus Prima TV

Prădător sexual deghizat în om de afaceri

Morel Bolea, pretinsul ambasador al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan al Ierusalimului, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul recruta minore din familii nevoiaşe cărora le promitea o carieră în modelling. Era doar un pretext pentru a le exploata sexual, susţin anchetatorii. În urma perchezițiilor acasă la omul de afaceri, procurorii au ridicat mai mulți saci cu documente şi zeci de mii de euro. Una dintre victimele bărbatului a povestit pentru Prima TV cum se purta acesta cu fetele.

Sub masca unui prosper om de afaceri, Morel Bolea este acuzat că de aproape două decenii ascundea toate trăsăturile unui prădător sexual. Una dintre victimele bărbatului a povestit pentru Prima TV cum se purta acesta cu fetele racolate.

Organiziile non profit pe care le patrona ar fi fost doar un paravan pentru racolarea şi abuzarea unor minore din medii defavorizate.

Apărătorul lui Morel Bolea neagă toate acuzaţiile aduse clientului său. Procurorii au efectuat deja și percheziții. Anchetatorii susţin că numărul victimelor este uriaş. Activitatea infracţională s-ar fi întins pe cel puţin 16 ani.

În urma perchezițiilor din casa suspectului, oamenii legii au descoperit și confiscat peste 60 de mii de euro, dar şi zeci de dispozitive electronice.

Total
0
Shares
Total
0
Share