Prădător sexual prins de polițiști - Focus Prima TV

Prădător sexual prins de polițiști

Un absolvent de Teologie a fost arestat preventiv și este acuzat că a agresat sexual două femei. Tânărul care poza pe rețelele sociale în iubit devotat și fiu credincios al bisericii nu se sfia să își potolească impulsurile sexuale pe stradă, cu forța. Ziua în amiaza mare, le-a atins pe cele două femei în zona intimă, după care a fugit. Acum și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor.

Tânărul de 25 de ani, originar din Focșani, dar stabilit în București, este acuzat de agresiune sexuală. Până acum,
două femei au depus plângere. Ambele au fost agresate chiar pe stradă, în sectorul 4 al Capitalei.

Ultimul atac a fost comis într-o zonă unde existau camere de supraveghere. Imaginile surprinse de acestea și descrierile martorilor i-au dus pe polițiști la tânărul de 25 de ani. Acesta este logodit, iar pe rețelele de socializare poza în iubitul perfect. Mesajele de dragoste către logodnica sa curgeau. Tânărul cântă și într-un cor bisericesc, iar la informații apare -că a terminat atât un seminar, cât și facultatea de Teologie din București.

Un raport publicat de către Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene arată că majoritatea
femeilor trăiesc cu frica hărțuirii și agresiunilor sexule. În România nu există statistici reale privind aceste infracțiuni, iar cele mai multe cazuri de agresiune sexuală rămân neraportate.

Temerile pe care le au înainte să meargă la poliție nu sunt puține.

Nu uitați că cei vinovați sunt întotdeauna agresorii, iar legea este de partea victimelor. 80% dintre femeile care au răspuns la un studiu realizat de Centrul FILIA au spus că se simt deranjate de orice formă de hărțuire sexuală, de la fluierături până la atingeri.

Total
0
Shares
Total
0
Share