Prăpăd din cauza inundațiilor. Stadion lovit de fulger - Focus Prima TV

Prăpăd din cauza inundațiilor. Stadion lovit de fulger

Precipitațiile abundente au făcut prăpăd în aproape toată țara! Mai multe județe din Oltenia și Transilvania s-au aflat sub avertizare de cod portocaliu de vremea rea. Litoralul a fost și el măturat noaptea trecută de o furtună puternică, ploi torențiale și descărcări electrice. Turiștii care au cumpărat vacanțe prin programul Litoralul pentru Toti plâng acum după bani.

La Slobozia, un fulger a aprins tribuna oficială a stadionului din oraș. Au ars 130 de scaune și 300 de metri pătrați din acoperiș. Pompierii au trimis două mașini cu apă și cu spumă și-abia după 2 ore au reușit să stingă focul.

Din cauza precipitațiilor abundente a fost prăpăd pe Valea Oltului. Apa care a acopeirt străzile a atins aproape jumătate de metru. Șoferii au înaintat cu greu, iar în unele zone traficul a fost compet paralizat.

Și la Constanța au căzut 80 litri pe metrul pătrat în unele zone ale orașului. Bulevardele au fost inundate și multe autobuze s-au defectat. A fost emisă și o alertă extremă prin Ro-Alert, care i-a speriat pe localnici, la ora 3 dimineața.

Turiștii trebuie să iși ia gândul de la plajă. E vreme înnorată, cu vânt puternic. Vijelia a smuls umbrelele de pe plaje. La Vama Veche s-au format cratere de la șuvoaiele de apă care s-au prelins spre mare. Iar în Mamaia cei care au cumpărat vacanțe în cadrul programului Litoralul pentru Toti plâng după bani.

Vremea n-a ținut cu niciun turist care a venit la mare, iar oamenii suparati că nu văd nicio rază de soare, au trebuit să-și umple timpul după imaginația și preferințele fiecăruia. Unii s-au aventurat în apă iar alții au imortalizat furtuna în fotografii de neuitat. Pe plajă au fost doar romanticii incurabili, cei care iubesc marea în orice anotimp și pe orice vreme.

Meteorologii spun că vremea se va îmbunătăți considerabil : mâine norii se vor împuțina și vor fi 22 de grade celsius. Iar de Luni soarele va straluci pe un cer senin fara pic de nor.

Total
0
Shares
Total
0
Share