Prefectul Capitalei, despre noile reguli de acces în magazine: „Când se termină coşurile, clienţii aşteaptă afară” – Focus Prima TV

Prefectul Capitalei, despre noile reguli de acces în magazine: „Când se termină coşurile, clienţii aşteaptă afară”

Prefectul Capitalei vrea să introducă o nouă regulă de acces în magazine pentru a evita aglomeraţia de la casele de marcat. Propunerea va fi discutată astăzi cu reprezentanţii marilor lanţuri de magazine.

Alin Stoica, prefectul Capitalei, propune adaptarea numărului de cărucioare şi coşuri în magazine în funcţie de numărul maxim de clienţi pe care i-ar putea primi simultan magazinul, arată Digi 24.

„Calculezi pentru suprafaţa magazinului, se calculează numărul de clienţi care este optim în aşa fel încât să poţi să păstrezi distanţarea de 2 metri. Calculând acel număr, pui la dispoziţia clienţilor un număr de coşuri egal cu numărul de clienţi pe care îi laşi la un moment dat să intre în magazin”, spune Alin Stoica.

Astfel, într-un magazin ar putea intra doar un număr limitat de clienţi, cei care au un coş sau un cărucior, restul clienţilor vor aştepta afară până în clipa în care un cărucior sau coş devine disponibil.

Total
0
Shares
Total
0
Share