Pregătiri de Valentine’s Day – Focus Prima TV

Pregătiri de Valentine’s Day

Dragostea nu ține cont de pandemie și nici de… buget! Hotelierii din toată țara au pregătit pachete speciale pentru îndrăgostiții care vor să aibă un weekend romantic. Iar cererile au fost pe măsura ofertelor. Pe litoral, spre exemplu, managerii de hotel spun că nu au mai fost atât de ocupați…
în luna februarie, de câțiva ani.

Romanticii care au vrut să scape anul acesta de aglomerația de la munte au preferat să petreacă weekendul îndrăgostiților pe malul mării. Iar alegerea a fost bună, pentru că hotelierii au pregătit oferte speciale.

Pachetele speciale pentru îndrăgostiți sunt, la alegere, pentru o noapte sau două. În funcție de preț, acestea pot conține șampanie, cină romantică, băi cu plante sau sedinte de masaj.

Și în Poiana Brașov, turiștii găsesc în pachetele speciale diferite tratamente, menite să îi răsfețe. Nu lipsesc așadar din camere, frapierele, fructele proaspete și ciocolata.

Și la Suceava, turiștii sunt așteptați cu oferte speciale decatre hotelieri. Mai mult, vremea îi ajută pe aceștia să se bucure și de pârtiile amenajate în zonă.

La Suceava, gradul de ocupare a locațiilor este de 90%, în timp ce la Brașov, depășește 70%.

Total
0
Shares
Total
0
Share