PREMIERĂ negativă în turism – Rezervările hoteliere au căzut înainte de Revelion la 20% – Focus Prima TV

PREMIERĂ negativă în turism – Rezervările hoteliere au căzut înainte de Revelion la 20%

Jumătate dintre românii care își rezervaseră sejururi în ultimele luni pentru diverse hoteluri din țară s-au răzgândit și au anulat vacanța, astfel încât, dacă în urmă cu o lună circa 40% din capacitatea hotelurilor era rezervată, acum acest procent a scăzut la 20%, fapt fără precedent în ultimii 30 de ani în turismul românesc, spune pentru Profit.ro Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Autoritățile au anunțat recent, prin secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, că regulile care sunt în vigoare nu vor fi înăsprite, dar nu există nici planuri de relaxare, în sensul permiterii circulației până la ora 1:00 în noaptea de Crăciun și Anul Nou, așa cum au propus reprezentanți ai industriei ospitalității.

“Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor, unii sunt convins că vor coborî în fața blocului, dar va trebui să fie cu masca, pentru că asta este regula în spațiul public. Dar nu petreceri și nu concerte și așa mai departe. Acest lucru se știe că nu va fi posibil”, a menționat Arafat.

Total
0
Shares
Total
0
Share