Premierul Cîţu, despre presupusele critici ale Comisiei Europene faţă de PNRR: „Planul nu a fost respins. PNRR nu a fost retrimis” – Focus Prima TV

Premierul Cîţu, despre presupusele critici ale Comisiei Europene faţă de PNRR: „Planul nu a fost respins. PNRR nu a fost retrimis”

Premierul Florin Cîţu a reacţionat vineri dimineaţă, pe Facebook, după apariţia informaţiilor referitoare la criticile Comisiei Europene faţă de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), precizând că documentul nu a fost respins şi nici nu a fost retrimis Executivului. Premierul nu face însă precizări legate de eventuale obiecţii ale Comisiei Europene pe tema PNRR.

„Spulber un fake news de la prima ora. PNRR nu a fost respins. PNRR nu a fost retrimis”, a scris premierul pe Facebook.   Florin Cîţu nu a făcut însă precizări legate de eventuale obiecţii ale Comisiei Europene faţă de unele puncte ale planului depus de Guvern la Bruxelles. Comisia Europeană a transmis, joi, zeci de observaţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienă, cele mai multe dintre critici referindu-se la faptul că nu sunt justificate costurile, că lipsesc metodologiile de calcul şi că au fost furnizate informaţii neclare legate de proiecte, conform Hotnews, care prezintă şi o parte din documentul de lucru al Comisiei.

Total
0
Shares
Total
0
Share