Preot fals prins cu boboteaza – Focus Prima TV

Preot fals prins cu boboteaza

Un tânăr din Galaţi are deja, la doar 18 ani, două dosare penale de înșelăciune. Băiatul a fost prins de poliţişti în timp ce mergea din casă în casă cu Boboteaza, deşi… nu este preot. Falsul prelat spune că el nu știe de Biserica ortodoxă Română ci de Patriarhia Ortodoxă a Tuturor Națiunilor de la Paris și de o asociație religioasă din Brașov.

Îmbrăcat în straie preoţeşti, tânărul de 18 ani păcălea oamenii spunându-le că strânge bani pentru o biserică ce urmează să fie ridicată în Galați. Oamenii, însă, şi-au dat seama că ceva nu este în regulă şi reclamaţiile au început să curgă la Poliţie.

Tânărul susţine, însă, că este preot cu acte în regulă.

Ionuţ Chiriţă spune că slujeşte la o biserică pe stil vechi din Vrancea, din comuna Rugineşti, dar primarul de acolo susţine că nu a auzit de el. Nici poliţia nu ştie ce hram poartă falsul preot, dar i-a deschis două dosare penale.

Acum se așteaptă finalul anchetei pentru a se vedea dacă tînărul, care a crescut de asistenţi maternali, a fost tras pe sfoară de cineva sau este de vină pentru ce s-a întâmplat.

Total
1
Shares
Total
1
Share