Preot șantajat de amanți – Focus Prima TV

Preot șantajat de amanți

Un preot din Teleorman a fost filmat în ipostaze intime și apoi șantajat de mai mulți indivizi. Doi dintre ei ar fi fost protagoniștii scenelor deocheate, alături de preot. Indivizii ar fi primit peste trei sute de mii de lei, pentru a nu publica imaginile compromițătoare pe internet. Într-un final, preotul a sesizat poliția, iar opt suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Doi dintre ei au fost prinși în flagrant, ieri, chiar după ce au primit cinci mii de lei de la victimă.

Preotul slujește la o biserică din Videle, județul Teleorman, și ar fi fost surprins în ipostaze indecente, alături de doi bărbați. A fost apoi șantajat timp de mai multe luni, din septembrie până în decembrie anul trecut, iar într-un final nu a mai cedat și a alertat poliția.

Polițiștii au descoperit, însă, că sunt implicați mai mulți bărbați. Aceștia l-ar fi filmat și fotografiat pe preot în ipostaze intime chiar cu doi dintre cei care l-ar fi șantajat ulterior iar apoi l-ar fi amenințat că publică pe internet aceste imagini, dacă nu primesc anumite sume de bani. În total, peste trei sute de mii de lei le-ar fi plătit preotul șantajiștilor. Doi indivizi au fost prinși în flagrant ieri, imediat după ce au primit de la victimă cinci mii de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share