Preparate speciale pentru masa de Crăciun

Preparate speciale pentru masa de Crăciun

Preparate care mai de care mai rafinate, băuturi fine şi distracţie ca-n vremurile de dinaintea pandemiei. Aşa au
petrecut Crăciunul sutele de turişti care anul acesta au s-au cazat în staţiunile braşovene. Şi cum vremea a fost de partea lor, derdeluşul a devenit centrul distracţiei.

Distracţia a fost în toi astăzi în staţiunile din judeţul Braşov. Pe lângă colinde şi bucate alese, sutele de turişti care au petrecut Crăciunul în inima munţilor au avut parte şi de vreme bună.

La Conca Verde în Cheile Râşnoavei, oaspeţii au fost primiţi de gazde cu preparate specifice zonei.

Şi în alte pensiuni din zonă, bucătarii s-au întrecut în a-şi arăta meseria.

Din programele pensiunilor, n-au lipsit nici momentele artistice. Turiştii au dansat şi s-au distrat pe cinste şi au uitat măcar pentru o vreme de vremurile dificile pe car ele traversăm.

Şi pârtiile au fost pline astăzi. Oamenii au profitat de zăpada proaspătă şi au sărbătorit Crăciunul pe ski sau la săniuş.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt